Kosten

Ballonnenboog

Ballonnenbogen zijn te verkrijgen vanaf 85 euro inclusief btw.

Ballonpilaar

Ballonpilaren zijn te verkrijgen vanaf 45 euro inclusief btw.

Ballonnenpietje

Een optreden van ballonnenpietje kan al vanaf €80,- per uur.

Ballonnenpietje

Ninja Turtle

Ballonfiguren

Ballonnenpietje maakt uiteraard gewoon hondjes, zwartjes en bloempjes, zoals de meeste ballonnenclowns doen. Maar Ballonnenpietje maakt meer. Waar de meeste ballonnenclowns iets maken en aan een kind geven, vraagt Ballonnenpietje aan de kinderen wat zij graag zouden willen. In de meeste gevallen lukt het Ballonnenpietje om dat figuur te maken, wat de kinderen vragen. Ballonnenpietje is dan ook geen ballonnenclown, maar een ballonartiest.

Het gebeurd meer dan eens dat Ballonnenpietje een ballonfiguur verzint terwijl hij bezig is. Zo krijgen kinderen altijd iets leuks en verzinnen ze iets wat niet snel genoeg te maken valt, dan wordt in overleg met het kind een ander figuur gekozen.

Ballonpilaren

Ook de ballonpilaren van Ballonnenpietje hebben net wat meer. Natuurlijk kunt u kiezen voor een 2 meter hoge pilaar in 2 kleuren, maar als u echt iets speciaals wilt, dan kan er gezorgd worden voor een thema wat volledig aansluit bij uw wensen.

Een sierlijke pilaar voor bij een huwelijk. Een speelse pilaar voor een kinderverjaardag of een bijzondere pilaar voor een speciale gelegenheid of een die aansluit bij het thema van uw evenement.

Ballonnenpietje zorgt er voor dat uw pilaar een unieke pilaar is die door velen gezien en herinnerd zal worden.

bumba-pilaar

Ballonnenbogen

De ballonnenbogen van Ballonnenpietje krijgen ook de extra aandacht waardoor zij er uitspringen. Natuurlijk kan er nog gewoon gekozen worden voor een boog die “omhoog spiraalt”. Een degelijke 2 of 3 kleurige ballonnenboog, maar uiteraard ook de boog met extra versieringen.

Wat dacht u van een boog met jungle thema of een boog versierd met ballonnenbloemen.

color-boog